Blogia
Geeks i d'altres

Torn de "vacançes"

Fa casi una setmana que no dedicava ni un moment a n'es blog, pero principalment no tenia cap novetat/notícia digna de menció, pero he decidit tornar a sa meva vida com a bloger aficionat, i no abandonar a n'es 4 geeks que a vegades pasau per aqui ;).

Primer de tot, i bastant important per tots es kders de per aqui. Kde anuncia que la seva versió 3.4 BETA ja está disponible per la descarrega. Un enllaç que ho explica a la seva página oficial.

Ademés, ahir la Wikipedia (en la seva versió anglesa) feia 4 anys. Ja tenim uns 450.000 articles (l'Enciclopedia Espasa compta amb uns 160.000, tot i que s'ha de dir que alguns de la Wikipedia són introducció i s'han d'ampliar més).

Tenc un company de classe (bones Geo ;)) que ha conseguit un portàtil una mica antic, sense tarjeta de xarxa, i que no pot connectar a internet, a n'es que ha instalat una Debian, i ja fa temps que me comenta que ho pasa molt puta quan vol instalar cualsevol cosa (perque el tema de les dependencies amb els paquets de Debian també existeix, encara que a tots els que tenim connexió a internet un simple apt-get install nom_del_paquets ens cerca totes les dependencies i les instala, fa tot el treball per noltros). Així que varem pensar de fer un script a n'es que ficant-li el nom del paquet que vols com a parametre, et cerca i baixa totes les dependencies que pots necesitar, i un altre script per a instalar-ho després a la máquina sense internet. La cosa está en projecte, si avança vos ho aniré comentant.

Un altre tema, bastant diferent, es que m'ha tornat a pegar sa neura d'es Warhammers, gracies a uns coleges de s'institut. Abans feia s'exercit d'Orcos y Goblins, pero ara m'he ficat de cap a fer Hombres Lagarto aprofitant que amics meus començen un exercit de 0 i anirem al mateix ritme. També vos aniré pasant algunes cróniques de batalles que montem i coses d'aquest tipus.

Per si tota aquesta informació (tan poc relevant, en alguns casos) no vos ha bastat, me falta comentar que demà tenc el primer examen de matemàtiques del trimestre, de Trigonometria exactament, així que ara me queda mitja horeta d'estodiar i anar a descansar per demà tenir ses neurones relaxades, que m'encantaria aprovar-lo per "llevar-me de damunt" tota sa matéria donada fins ara, almenys de cara a una posible recuperació :(.

Salut companys, i si realment pasa algú per aquí agrairia molt cualque comentari, perque encara que façi aixó per "amor a l'art" sempre s'agraeix saber que el que escrius arriba algú i no cau al pou de l'oblid ;). Força al Programari Lliure!

0 comentarios