Blogia
Geeks i d'altres

BlogDay

Navegant per la xarxa m'he topat amb que avui, dia 31 d'agost, és el "dia del blog". No se m'hagués pasat pel cap d'altre millor manera de reprendre la bitacora, que tenia bastant abandonada :D.



Al wiki del BlogDay expliquen que s'ha concebut aquest dia amb la idea de fer creixer i donar a coneixer la blogosfera, i que tots els blogers i lectors conegem d'altres blogs que ens pareixin interesants. Les instruccions són clares :

  1. Encontrar 5 nuevos blogs que consideras interesantes.
  2. Informar o advertir a los autores seleccionados tu recomendación para el BlogDay.
  3. Escribir una descripción corta de cada blog y enlazarlos.
  4. Publicar una entrada el 31 de agosto, el BlogDay, mencionando los 5 blogs que recomiendas.
  5. Agregar el tag BlogDay de Technorati y un enlace al sitio BlogDay (http://www.blogday.org)

Els afortunats que sortiran enllaçats desde "Geeks i d'altres" són :

  • El Ligre : Aquest blog, autodefinit com a Fanzine Chungo, és regentat per un bon company, i els continguts no tenen rival. Especial atenció als "Dialogos Escróticos". Per cert, el fet que sigi el primer de la llista SI que te que veure en que ell també m'hagi citat a la seva. Que pasa? L'ego necesita aliment, i que millor que un grapat d'enllaços al seu blog? ;)
  • Planet Debian : Tot i no ser un blog, sino un planet de desenvolupadors de Debian, em permet el luxe de recomanar-lo per a estar enterat del món que envolta a la nostra estimada distro de GNU/Linux.
  • El Sentido de la Vida : Gonzo, l'autor de la tira ecool, ens obsèquia regularment amb les històries d'el seu blog, on ens veim reflexats tots, amb una bona quantitat d'humor àcid, sempre acompanyat d'una narrativa impresionant. Com veis, és un dels meus blogs personals predilectes, en la linea de Fuckowsky i companyia.
  • Microsiervos. El blog geek per excelència. Llastima que emprin programari privatiu ..
  • Ricardo Galli, de software libre. Weblog d'en Ricardo Galli, profesor de la universitat de les illes balears i gran defensor del programari lliure.

La veritat es que a aquests blogs ja els coneixia, i crec que estic traicionant una mica la idea original del BlogDay, que era coneixer-ne de nous. Pero m'estim més recomanar bones lectures que coses novedoses. Salut!

2 comentarios

servomac -

Encantado de tenerte por aqui. ¡Y todo un detalle en que te esfuerzes por entender el catlán!
Saludos y bienvenido :)

P.D: Veo que lo del BlogDay funciona!

LuisCarlos -

Esta fue la web que conocí hoy. Me ha encantado el dibujo... y sí, practicando el catalán de este lado del charco.
Desde Venezuela
LC